Agenda

Meld je club aan voor 'OPEN 2018'

Van : 31-01-2018 tot : 31-01-2018
Lokatie : Diverse locaties, Bergen op Zoom

Op 10 en 11 maart vindt de derde editie OPEN plaats. Bij dit event kunnen verschillende verenigingen zich in de spotlights zetten. Ze kunnen in de Blokstallen, Gebouw-T en op het Wilhelminaveld optreden. Stichting Facilitair Bedrijf, Gebouw-T en het CKB staan bol van de activiteiten! De organisatie van dit event ligt in handen van de studenten van het Zoomvliet College, Zinc. events& leisure, gebouw-T, het CKB en het Facilitair Bedrijf.   

Op deze twee dagen kun je van 11:00 tot 17:00 kijken naar verschillende verenigingen en clubs die laten zien wat ze het komende jaar gaan doen. Ook zijn er organisaties die op zoek zijn naar nieuwe leden. Het wordt een weekend met verschillende optredens en een groot en enthousiast publiek!

Het wordt een bijzonder programma met als rode draad het thema: ‘’next generation’’. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een combinatie van Hip Hop met een klassiek orkest.

Wil je je club, organisatie of vereniging als deelnemer aanmelden? Dat kan nog tot eind januari, maar wees snel want vol is vol. Je kan je aanmelden via communicatie@facilitair-bedrijf.nl

Terug naar het overzicht