Agenda

E-healthweek 2018 in Roosendaal

Van : 20-01-2018 tot : 26-01-2018
Lokatie : Diverse locaties, Roosendaal

Van 20 t/m 26 januari is er voor de tweede keer de eHealthweek georganiseerd. Dit is een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Er zijn de gehele week verschillende activiteiten georganiseerd.

Op maandag 22 januari is er een pitchevent. Het Care Innovation Center West-Brabant en Innovitapark hebben een boeiend programma samengesteld waarin innovaties, die het verschil maken, de hoofdrol spelen. Ook vindt op de deze avond de voorronde plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 voor de regio Midden- en West-Brabant.

Op dinsdag 23 januari is er een inspiratiebijeenkomst waarin je in gesprek kan gaan met wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Ervaringen, behoeften en wensen staan daarbij centraal. Het is belangrijk om samen te inventariseren hoe we de zorg slim kunnen organiseren, omdat Nederland kampt met een groot tekort aan wijkverpleegkundigen.

Op woensdag 24 januari is het Huis van Morgen geopend tussen 09:00 en 16:00. Hier wordt voor het eerst de VR-bril geïntroduceerd.

Op vrijdag 26 januari In de Bravis DigiTuin begeleiden vrijwilligers de patiënten stap voor stap bij het inloggen in MijnBravis. Bovendien worden er in de DigiTuin steeds wisselende innovatieve producten geëtaleerd om patiënten hiermee kennis te laten maken. 

Terug naar het overzicht