Agenda

Stichting BOV brengt Broadwaymusical: De Producers

Van : 16-03-2018 tot : 16-03-2018
Lokatie : De Maagd, Bergen op Zoom

Stichting BOV speelt van 16 t/m 25 maart, in Theater de Maagd met de musical De Producers. Cast en crew trappen af met een feestelijke première. De musical is geschreven door Mel Brooks die het baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968. De Producers verhaalt over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar zijn de recensies wel zo slecht….? Wordt de musical wel een flop….?

Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit. Op 21 maart is een extra voorstelling ingelast, want de kaartverkoop gaat hard. Dus wacht niet te lang met het bestellen van kaarten! 

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via de website www.demaagd.nl. Voor meer informatie over de BOV én De Producers kun je kijken op www.stichtingbov.nl

Terug naar het overzicht