Agenda

Stadspaleis Markiezenhof decor voor Sena Performers Gitaar DagVan : 08-04-2018 tot : 08-04-2018
Lokatie : Markiezenhof, Bergen op Zoom

De Sena Performers Gitaar Dag is een nieuw event dat is gekoppeld aan de Sena Performers European Guitar Award. Op zondagmiddag 8 april zullen vier generaties topgitaristen in stadspaleis Het Markiezenhof in Bergen op Zoom gratis optreden en workshops geven. Adriaan Vandenberg, Jan Akkerman, Arnold van Dongen en Stochelo Rosenberg zijn een paar namen die op het programma staan van deze gratis te bezoeken gitaarmiddag.

Deze Gitaar Dag gaat vooraf aan de Sena Performers European Guitar Award die op donderdag 12 april zal plaatsvinden in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Deze zal worden uitgereikt aan de Amerikaanse topgitarist Joe Satriani die daarmee Joe Bonamassa, de winnaar van vorig jaar opvolgt. Een dag eerder staat Jan Akkerman’s Sena Performers Guitar Night in dezelfde locatie op het programma. 

De eerste editie van de Sena Performers Gitaar Dag zal worden afgesloten met een exclusief optreden van de broers Stochelo en Mozes Rosenberg. Stochelo is de voorman van het Rosenberg Trio en zijn jongere broer Mozes is een enorm talent. Samen staan zij ook in het theater. Tussendoor zullen er allerlei clinics zijn van gitaardocenten uit de regio West-Brabant. Daarnaast is de befaamde gitaarbouwer Sjak Zwier aanwezig voor een workshop. Hij zal onder meer de gitaar meenemen die hij speciaal voor superster Steve Vai maakte. Tevens is in samenwerking met Gebouw-T een speciale gitaarquiz gemaakt door het bekende team van Quiz’M, professionele quizmasters die door heel Nederland speciale popquizzen organiseren.

Terug naar het overzicht