Agenda

Amerikaanse ster op 90s No Limits!Van : 12-05-2018 tot : 12-05-2018
Lokatie : De Boulevard, Bergen op Zoom

Het aller gezelligste 90s feest van het Zuiden keert terug op 12 mei 2018!

Trek je beste dansschoenen maar weer uit de kast, want het jaarlijkse vrienden uitje maakt zich op voor een nieuwe spetterende editie. Net als alle voorgaande edities heeft de organisatie weer een passende 90s line-up weten te strikken.

De avond zal na het succes van afgelopen editie voor de 2e keer in handen zijn van het duo Hilco Slik (Veronica) en TMF presentator Jeroen Post. Vorig jaar wisten deze heren de perfecte balans te vinden tussen de verschillende muziekstromingen die de jaren 90 rijk is! Dit jaar leggen ze de lat nog een stukje hoger. 100% feestgarantie dus.

Duizendpoot Mental Theo zal dit jaar voor de nodige happy vibes gaan zorgen. Niet alleen achter de draaitafels is het feest met Theo, maar dat was het zeker ook op tv. Bij Veronica presenteerde hij o.a. Veronica’s Lekkerste (Met een Bergs tintje) terwijl hij in 1998 ons bij TMF mee nam naar de mooiste discotheken in Mental Theo on the road. De wonderful days zijn voor Theo in ieder geval nog lang niet over!

De Amerikaanse ster Marty Cintron haalt zijn gitaar voor jullie uit de kast om met No Mercy een geweldig optreden te komen geven! Samen met de producer van o.a. Boney M & Milli Vanilli scoorde ze meerdere hits wereldwijd. Met When I die scoorde ze in Nederland zelfs een nummer 1 hit in de top 40!

De Nederlandse dance act Nakatomi staat voor de allereerste keer in Bergen op Zoom! Het succes van de act was te voorspellen, want achter de schermen zaten dezelfde producers als die van de Vengaboys! 

Jody Bernal kust de zero’s met een van Nederlands grootste zomer hits! Que si Que no hoorde je in dat jaar op iedere hoek van de straat. Jody is tot de dag van vandaag nooit echt verdwenen. Zo deed hij mee aan sterren springen, was hij jury bij sterren dansen op het ijs en scoorde hij afgelopen zomer gewoon opnieuw een hit met La Colegiala! Laat Jody Bernal de zomer maar terug brengen!

Hoe kun je beter afsluiten dan met de Party Animals? Nederlands grootste happy hardcore act zorgt ervoor dat jij weer de air uit je nikes kunt hakkuh. Meer feest en energie dan bij deze vier heren kan simpelweg niet. Het is hoe dan ook duidelijk voor 90s No Limits 2018: We like to party!

90s No Limits vindt zoal ieder jaar plaats in een grootse festivaltent op evenemententerrein de Boulevard in Bergen op Zoom van 19.00u tot 01.00u

De hele line-up nog eens op een rij:
- Mental Theo
- No Mercy
- Nakatomi
- Party Animals
- Jody Bernal
- Jeroen Post
- Hilco Slik

Tickets:
Kaarten bestel je via: www.90snolimits.nl/tickets voor €19,- exclusief €2,50 servicekosten.

Terug naar het overzicht