Agenda

Bergse senioren gaan voor wereldtitel Aerobics

Van : 18-07-2018 tot : 18-07-2018
Lokatie : Sporthal De Boulevard, Bergen op Zoom

Op woensdag 18 juli gaan senioren (55+) in sporthal De Boulevard in Bergen op Zoom de wereldtitel aerobics voor senioren verbeteren. Aerobics staat voor sportief bewegen op muziek. De ideale manier om te bewegen. Deze dag wordt georganiseerd door Jeanne en Ger van Eekelen. Ze kregen hulp van de vrijwilligers van Zomerschool BAS (Bergse Actieve Senioren) en Fitplus Fitness. Ook wordt het initiatief omarmd door de Bergse gemeente.

Om het record te halen moeten er minimaal 250 deelnemers meedoen. Er is een grote sporthal afgehuurd, zodat er voldoende plek is voor al de deelnemers. Voor de mensen die wel deel willen nemen, maar nog niet zoveel ervaring hebben, kunnen zij voor het evenement oefenen in de sportschool Fitplus Fitness. Er is een voor deze gelegenheid een reeks gratis oefenlessen die je kan volgen. Ook de veiligheid is gegarandeerd. Er is professionele hulp van de EHBO en AED. Ook is er een huisarts en een notaris.

De enthousiaste familie en vrienden zijn ook van harte welkom. Zij kunnen op de tribunes al de deelnemers aanmoedigen.

De deuren gaan om 09:30 uur open, om 10:00 vindt er een warming-up plaats en om precies 11:00 start de recordpoging. Deze duurt ongeveer 15 minuten.  

Aanmelden kan via het BAS Zomerschool inschrijfformulier op www.basboz.nl.

Terug naar het overzicht