Agenda

Kiwanis Haringparty in beeldentuin van het MarkiezenhofVan : 21-06-2018 tot : 21-06-2018
Lokatie : Markiezenhof, Bergen op Zoom

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 21 juni voor de drieëntwintigste keer de jaarlijkse Haringparty. Het evenement wordt dit jaar weer gehouden in het Markiezenhof, maar vanwege de werkzaamheden wordt uitgeweken naar de Beeldentuin. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, die van de gelegenheid gebruik maken om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, wordt er weer een groot aantal gasten verwacht.

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de financiering van goede doelen in de regio die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen. Het afgelopen jaar hebben zijn mede dankzij de opbrengsten van de haringparty onder andere de Stichting Leergeld Brabantse Wal, het Spado G-team en de Juniorprijs der Markiezen ondersteund.

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing aan burgemeester Petter de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar in gesprek. Voor diegenen die geen haring eten is gezorgd voor alternatieve gerechten. Passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest 'Monday Date'.

Toegangskaarten kosten 40 euro per stuk en zijn te bestellen via www.kiwanis-boz.nl

Terug naar het overzicht