Agenda

Fixed Gear Racing op De Draai in RoosendaalVan : 06-08-2018 tot : 06-08-2018
Lokatie : Kade, Roosendaal

Maandag 6 augustus strijkt er wederom een kleurrijk internationaal peloton van renners en rensters op fietsen met één vaste versnelling en zonder remmen neer op De Draai. Eigenlijk een fiets die in de discipline van het baanwielrennen gebruikt wordt. Deze spectaculaire discipline staat voor 45 minuten non-stop koers op topniveau!

Bij de Fixed Gear racing is er dit jaar naast een internationaal mannen renners veld ook een internationaal dames veld. Dus twee Fixed Gear Races in het programma – dubbel spektakel dus!

Dit jaar zal De Draai als enige wedstrijd in Nederland meetellen voor de Fixed Nations Cup 2019 in Dijon (FR). Hierdoor zullen alle grote renners naar De Draai komen om hiervoor hun punten te halen.

Daarnaast zal er een dag voor De Draai een een Men's B-race gehouden op de WielerExperience Roosendaal, die tevens dienst doet als Kwalificatierace voor de Men's A-race. Eerste 5 finishers in deze race krijgen een ticket voor de Men's A race op maandag 6 augustus wat ook een spectaculaire race zal opleven.

Foto: Koen Mol Fotografie

Terug naar het overzicht