Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Vliegbasis Woensdrecht onderdeel grootscheepse oefening

27 september 2016

De grootscheepse oefening Falcon Autumn 2016 is dinsdagochtend van start gegaan. De Luchtmobiele Brigade en het Defensie Helikopter Commando organiseren deze oefening die tot en met 7 oktober duurt. Vliegbasis Woensdrecht maakt onderdeel uit van de operatie.

ALGEMEEN

Filevorming door laagstaande zon

27 september 2016

In deze periode kan de zon voor gevaarlijke situaties zorgen in het verkeer. Door de laagstaande zon gaan mensen sneller op de rem.Terug naar het overzicht