Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

16.000 euro voor Unicef door ABBO

24 april 2015

Ruim €16.000,00 hebben de leerlingen van Stichting ABBO opgehaald voor Unicef Nederland. Vol trots vertelden zij zelf aan Casper Molenaar, regioconsulent van Unicef Nederland, wat zij hadden gedaan. Van sponsorlopen, lege flessenacties tot aan fancy fairs, de ABBO scholen hebben flink uitgepakt voor de kinderrechtenorganisatie!

ALGEMEEN

Bedrijven voor bedrijven succes

23 april 2015

Dinsdag 21 april was er een editie van het Samen voor de Regio evenement "Bedrijven voor Bedrijven"  Met dit evenement speciaal voor de zakelijke partners van Samen in de Regio werd er een extra dimensie gecreëerd voor het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Steenbergen en Bergen op Zoom.Terug naar het overzicht