Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Prins Ruben I reikt twee keer Uisorde uit

06 februari 2016

Tijdens het evenement 'Startschot meej stamppot', georganiseerd door Dun Tjappies uit Tullepetaonestad, heeft Prins Ruben I twee keer een Uisorde uitgereikt.

ALGEMEEN

Zwaar ongeval op Huijbergsebaan

05 februari 2016

Donderdagmiddag zijn twee mensen zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk. Ook raakte enkele mensen lichtgewond door het zware ongeval, wat plaatsvond op de Huijbergsebaan ter hoogte van HeimolenTerug naar het overzicht