Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Winkelcentrum Roselaar ontvangt LINDA.Foundation

25 november 2015

Winkelcentrum Roselaar werkt samen met de LINDA.Foundation om arme gezinnen in Nederland financieel te steunen rond de feestdagen. Van woensdag 25 november tot en met zaterdag 5 december wordt er geld ingezameld met activiteiten in het winkelcentrum.

ALGEMEEN

Roosendaler Rob Jansens brengt Biggelaar koffie terug op de markt

25 november 2015

Wie heeft er thuis niet een authentiek koffieblik staan van Biggelaar koffie? Menig Roosendaler kan zich de fabriek nog wel herinneren. Tot begin jaren 80 stond deze op de plek waar nu winkelcentrum De Biggelaar staat. En de Biggelaar koffie is nu weer terug dankzij Roosendaler Rob Jansens.  Terug naar het overzicht