Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

18 jaar cel voor moord Gintas Macionis

27 juli 2016

Driemaal achtien jaar cel voor de mannen die in februari 2014 de Litouwer Gintas Macionis doodschoot voor zijn woning in Huijbergen. Goran K., de vierde man die op uitkijk stond tijdens de moord, krijgt negen jaar celstraf. Dat heeft de rechtbank van Breda dinsdag bekend gemaakt.

ALGEMEEN

VV Steenbergen weer zonder kantinebeheerder

27 juli 2016

Voetbalclub VV Steenbergen zit weer zonder kantinebeheerder. De pachtovereenkomst met Peter Jongenelen is beëindigt. Dat laat clubvoorzitter Wim Roovers weten in Bn DeStem.Terug naar het overzicht