Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Hennepkwekerij in leegstaand pand

22 mei 2015

Aan de Ringersweg heeft de politie gisteren een hennepkwekerij ontdekt in een leegstaand pand. Er zijn 225 planten geruimd.  

ALGEMEEN

Man dreigt vrouw met mes

22 mei 2015

Agenten hebben donderdag een 20-jarige Roosendaler aangehouden. De man probeerde in de Ludwigstraat vanuit zijn auto een 43-jarige vrouw uit Rucphen neer te steken met een mes.  Terug naar het overzicht