Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Basisschoolleerlingen in Heerle hebben leesvoer voor de vakantie

21 oktober 2016

Op initiatief van de Leefbaarheidsgroep Heerle is in samenwerking met Bibliotheek VaNnU een pilot opgezet om lezen in de vakantie te stimuleren. Tijdens de herfstvakantie en de week daaraan voorafgaand kunnen basisschoolleerlingen in Heerle jeugdboeken van Bibliotheek VaNnU lenen zonder biebpas. Het project wordt gehouden in Dorpshuis De Schalm.

ALGEMEEN

Terugkomst van de bladkorf in de gemeente Bergen op Zoom

21 oktober 2016

In de gemeente Bergen op Zoom kunnen bewoners zelf actief meedoen aan het opruimen van alle herfstblaadjes door de terugkeer van de bladkorf. Het CDA in Bergen op Zoom bied inwoners de mogelijkheid om een bladkorf in de omgeving te plaatsen. Samen met de wijkbewoners willen zij een participatieproject opzetten.Terug naar het overzicht