Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Jongen (15) slaat leraar op school

30 juni 2016

Een 15-jarige jongen uit Halsteren heeft woensdagmiddag op school zijn docent geslagen. Hij is aangehouden op verdenking van mishandeling. Er is door de politie niet bekend gemaakt op welke school dit gebeurde.

ALGEMEEN

Politie achterhaalt identiteit jongen uit filmpje

29 juni 2016

De politie heeft de identiteit van een 11-jarige jongen kunnen achterhalen, die te zien is in een filmpje op de Facebookpagina Straathyana's. Op die pagina, welke inmiddels van het internet verdwenen is, stonden filmpjes van straatvandalisme onder Nederlandse jongeren.Terug naar het overzicht