Nieuws

WOENSDRECHT - Vanaf rond half een is de A58 bij knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen afgesloten door een gekantelde vrachtwagen

Een truck met oplegger geladen met uien is tussen twaalf en half een door nog onbekende oorzaak gekanteld en de lading is op het wegdek terecht gekomen.

Ook een personenauto raakte bij dit ongeval licht beschadigd. De bestuurder van de vrachtauto is met lichte verwondingen voor controle afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

In verband met de berging van de vrachtwagen en het opruimen van de lading is de gehele rijbaan in de richting Vlissingen daarom afgesloten.

Vanaf de A4 vanuit Antwerpen is de verbindingsweg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten en vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen is de A58 bij knooppunt Markiezaat geheel afgesloten.

Een en ander zorgt uiteraard voor de nodige verkeersoverlast op de omliggende lokale wegen.

De verwachting is dat de stremming nog zeker tot zes uur 's avonds zal duren.Nieuws

ALGEMEEN

Daklozenkeet in Bergen op Zoom in brand

31 maart 2015

Maandagavond is een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden voor brandstichting. De brand woedde in een daklozenopvangcontainer achter het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan.

ALGEMEEN

Vierde verdachte aangehouden voor brandstichting

30 maart 2015

De politie heeft vandaag een vierde verdachte aangehouden voor de brand in een winkelpand aan de Wouwsestraatweg op 17 februari. Het gaat om een 14-jarige jongen uit Halsteren. Eerder werden al drie jongens uit Bergen op Zoom aangehouden.Terug naar het overzicht