Wouw

Cluzona stunt tegen hoofdklasser en mag deelnemen aan KNVB-beker

© Christian Traets Fotografie

Redactie Redactie

Tweedeklasser Cluzona uit Wouw mag volgend seizoen deelnemen aan de landelijke KNVB beker. Door een overwinning in de kwartfinale van de districtbeker op hoofdklasser Vlissingen stroomt het team van coach John Taks volgend seizoen in, in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Op een volgepakt sportpark in Vlissingen wisten de bezoekers uit Wouw in de eerste helft de score te openen. Met nog twee doelpunten in de tweede helft stond er na negentig minuten een 3 – 0 op het scoreformulier. In de halve finale spelen de mannen uit Wouw tegen Goes, maar de deelname aan het KNVB-bekertoernooi kan ze niet meer ontgaan. Tijdens het toernooi stromen de profclubs uit de eerste- en eredivisie pas in de derde ronde in. Worden de eerste twee rondes overleefd dan wacht wellicht een wedstrijd in de Rotterdamse Kuip of de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.