Wouw

Cluzona uit Wouw uitgeschakeld in halve finale districtsbeker

© ZuidWest Update

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Voetbalvereniging Cluzona uit Wouw is dinsdagavond uitgeschakeld in de halve finale van de districtsbeker. De ploeg verloor met 3-1 van hoofdklasser Goes.

Cluzona begon de wedstrijd goed met een goal van Daniël Dekker. Die voorsprong hield de amateurclub uit Wouw lang op het scorebord. In de eerste 45 minuten lukte het de Zeeuwse club niet om punten te scoren, al had de ploeg veruit het meeste balbezit in de eerste helft.

Na de rust veranderde er weinig aan het wedstrijdbeeld. Naarmate de tweede helft vorderde werd het spel van Goes beter. Tien minuten voor tijd scoorde Remon de Vlieger het eerste tegendoelpunt. Kabwe Manengela zorgde voor de thuisploeg in de 89ste minuut voor de 2-1. Uiteindelijk bepaalde Daniël Wissel de eindstand. In blessuretijd scoorde hij het derde doelpunt voor de voetbalvereniging uit Goes.

Cluzona was lang dichtbij de finale van de districtsbeker, maar moest zijn meerdere erkennen in de Zeeuwse zondag-hoofdklasser.