Roosendaal

Mannen opgepakt met gestolen kleding uit winkels in Roosendaal

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De politie heeft dinsdagmiddag op een parkeerplaats langs de A58 bij Etten-Leur een 45-jarige man uit Amersfoort en een 38-jarige Algerijn aangehouden voor het stelen van kleding. De mannen hadden de kleding buitgemaakt in drie winkels in Roosendaal.

Twee agenten in burger kregen de verdachten in de Domineestraat in Roosendaal in het vizier. Ze stapten vlug de auto in en reden snel weg. Bij tankstation de Schouwenaar langs de A58 bij Etten-Leur werd het duo van de weg gehaald en gecontroleerd.

Gestolen kleding

De mannen bleken twee gloednieuwe voetbalshirts van Real Madrid en Paris St.Germain bij zich te hebben. In de kofferbak werden drie dure spijkerbroeken en andere kledingstukken gevonden die gestolen waren uit drie winkels in Roosendaal. De chauffeur van de auto had ook 32 ponypacks met cocaïne en 43 andere pakketjes met vermoedelijk drugs bij zich.

De twee mannen zitten vast voor verder onderzoek. De bedrijfsleiders van de kledingwinkels hebben aangifte gedaan. De gestolen kleding had een verkoopwaarde van 1700 euro.