Cliënten tevreden over hulp bij de huishouding in Roosendaal

Foto: © Archief ZuidWest TV

ROOSENDAAL - Cliënten die hulp krijgen bij het huishouden in de gemeente Roosendaal zijn over het algemeen tevreden. Ze beoordelen de ondersteuning met een dikke 7. Dat blijkt uit de resultaten van een onafhankelijk onderzoek wat is gedaan onder 309 cliënten.

Onderzoeksbureau Key-Quality onderzocht in opdracht van de gemeente Roosendaal de tevredenheid onder de cliënten die vallen onder de hulp bij de huishouding. Het onderzoek bestond uit een tevredenheidsonderzoek en een technische schoonmaakcontrole. De resultaten van beide metingen werden met mooie rapportcijfers beloond. Zo scoort de technische kwaliteit een 9 en het tevredenheidsonderzoek een dikke 7.

Complimenten

Wethouder Inge Raaijmakers is blij met de mooie cijfers. “Daar kunnen we iets mee. Mijn complimenten gaan naar de kanjers die zich inzetten voor goede en op maat toegesneden hulp bij de huishouding in Roosendaal.”

De uitkomsten van het onderzoek zijn inmiddels op hoofdlijnen besproken met Wegwijs, zorgaanbieders en andere partners. Daar waar kan, worden verbeterpunten doorgevoerd.