Bergen op Zoom

Restaurant La Place in Bergen op Zoom officieel geopend

Wethouder Patrick van der Velden opende het nieuwe filiaal van La Place © Gemeente Bergen op Zoom

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Wethouder Patrick van der Velden heeft donderdagochtend het nieuwe filiaal van La Place geopend. Het selfservice restaurant zit in winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. Je kunt er elke dag terecht voor een ontbijt, lunch of gewoon een tussendoortje.

Het restaurant bestaat uit een centraal plein met een open keuken en diverse kleurrijke marktkramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant. Naar eigen zeggen gebruiken ze hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Vers gemaakt

“In het restaurant ervaren klanten écht de smaak van vers gemaakt, met nieuwe gerechten als de focaccia avocado en de Dagverse Deals. Ook bekende gerechten als het geliefde broodje kruidenroomkaas zijn natuurlijk beschikbaar in ons restaurant”, aldus horecamanager Mares Beekers.

Het nieuwe La Place restaurant in Bergen op Zoom biedt plaats aan ruim 166 gasten en beschikt daarnaast over een terras.