Popkoor Akkoord uit Roosendaal viert 25-jarig bestaan met jubileumevent

Popkoor Akkoord © Henk Brouwers

ROOSENDAAL - De kaartverkoop voor het jubileumevent Zilver! van Popkoor Akkoord is gestart. Het 25-jarige popkoor viert zijn verjaardag op zaterdag 21 september met een spetterende middag- en avondvoorstelling. De feestlocatie is het Da Vinci College aan de Bovendonk in Roosendaal.

Popkoor Akkoord brengt onder leiding van artistiek leider Annalisa Schmad en de muzikale begeleiding van pianist Polle Dujardin en zijn band een gevarieerde zangshow. De setlist bestaat uit nieuw repertoire, waaraan Akkoord het afgelopen jaar hard heeft gewerkt, aangevuld met arrangementen waarmee Popkoor Akkoord al eens op de bühne heeft gestaan. Jurgen Huigen regisseert de show samen met Annalisa. Ook coacht hij de koorleden op hun podiumpresentatie.

Gasten

Naast Akkoord treden tal van muzikale en sportieve gasten uit de regio op. Wie dit zijn, maakt het jubilerend koor de komende weken bekend. Het eerste tipje van de sluier is dat tijdens de avondvoorstelling de Roosendaalse band H!P een optreden geeft.

De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, de avondvoorstelling om 20.00 uur. De zaal gaat steeds een halfuur van tevoren open.

Voorverkoop

De entreekaarten zijn online te bestellen via www.akkoord.com. In de voorverkoop kosten ze € 8,50 voor de middagvoorstelling en € 12,50 voor de avondvoorstelling. Aan de zaal kosten de kaarten € 15,00. Kinderen (t/m 12 jaar) betalen altijd € 5,00.