Bergen op Zoom

ZuidWest FM live vanuit het Eventum

De nieuwe On Air studio van ZuidWestFM in het Eventum tijdens het programma "Gaaf met de Graaf"

Dennis van de Merbel Dennis van de Merbel

Met een officiële openinghandeling van radiomanager Tim Mulders (het afschieten van een confettipistool) is de gloednieuwe studio van ZuidWest FM zaterdagmorgen geopend.

De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen van de radiotak van Streekomroep ZuidWest. Het restultaat zijn twee studio’s, helemaal aangepast aan de wensen van de DJ’s.

Live vanuit het Eventum

De studio’s bevinden zich in het Eventum, de nieuwe locatie van de Streekomroep, die gedeeld wordt met Zoomvliet Studio van ROC West-Brabant en het Facilitair Bedrijf. Ook ZuidWest TV en de redactie van ZuidWest Update zijn de afgelopen weken verhuisd naar het gloednieuwe gebouw.

ZuidWest FM kijkt met haar studio’s uit op de gezamelijke kantine van het Eventum, waar momenteel hard wordt gewerkt aan de afwerking.

Lang gekoesterde wens

Radiomanager Tim Mulders is trots op het resultaat. “Het is een lang gekoesterde wens om gezamelijk in één gebouw te zitten. Ik ben ervan overtuigd dat alle partijen in het Eventum elkaar de komende jaren kunnen versterken. Het is het wachten meer dan waard geweest.”

In september zal er een open dag worden georganiseerd, zodat iedereen het resultaat kan bewonderen.