Proeven van muziek, dans en theater tijdens Open Lesweek van CKB

Bij het CKB kun je bijvoorbeeld leren drummen

BERGEN OP ZOOM - Het Centrum voor de Kunsten Bergen op Zoom (CKB) organiseert ook dit jaar weer een Open Lesweek. Iedereen die kennis wil maken met muziek, zang, dans, theater of beeldende kunst kan van 26 t/m 31 augustus een gratis les bijwonen.

Al heel wat cursisten van het CKB zijn tijdens een Open Lesweek ingestroomd. Het is de ideale gelegenheid om te kijken, luisteren of mee te doen met de cursisten. Docenten zijn aanwezig voor begeleiding, informatie en antwoord te geven op vragen. Naast de Open Lesweek blijft het hele jaar mogelijk om nog een gratis proefles aan te vragen.

Cursus op maat

Het CKB heeft voor ieder wat wils. Drempels zijn laag, de cursus is op maat en je kunt op elke leeftijd en het hele seizoen door inschrijven. Muziek leer je in je eigen tempo, op het instrument van je keuze of met je eigen stem. Dit kan individueel, in een duo, groep, band of ensemble. In de dansstudio’s zijn er verschillende dansvormen die variëren van modern tot klassiek, van Zumba tot Piloxing Barre en van Iers tot Caribbean. In de ateliers werken cursisten met allerlei materialen aan eigen kunstwerken.

Informatie

Op www.ckboz.nl staat uitgebreide informatie over alle CKB cursussen en het rooster voor de Open Lesweek. De muzieklokalen, dansstudio’s, theaterzaal en ateliers van het CKB zijn te vinden aan de Burgemeester Stulemeijerlaan 3 in Bergen op Zoom.