TV Gids

 

De uitzendingen starten, mits anders aangegeven om 10 uur in de ochtend, en worden ieder nieuw uur herhaald. Tussendoor is ZuidWestTV TekstTV te zien, met het geluid van ZuidWestFM.

Dinsdag 26 september

Cocktail

Kitty, Annemiek en Hans presenteren het programma Cocktail. Het lifestyle magazine met bijzondere verhalen, nieuws, gezondheidstips en veel gezelligheid. Daarnaast behandelt Maarten met Rob Boas een juridische kwestie in ‘Een Gewaarschuwd Mens’ en is Nico er met zijn wekelijkse column.

Woensdag 27 september

College van B&W Woensdrecht

In het College van B&W spreken Maarten van den Boom en Kitty Joachems iedere week met een wethouder van de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal of Woensdrecht. Zij lichten de besluiten toe die genomen zijn door het college van burgemeester en wethouders.

Monumentje

Peter de Kok en architect Jan Weijts bezoeken iedere week een monumentaal pand in de streek in het programma ’n Monumentje. Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen achter de voordeur van een monumentaal pand? Dan is dit programma echt iets voor jou!

Donderdag 28 september

Meedoen! Maar hoe?

ZuidWest TV en Samen in de Regio leveren graag een extra bijdrage aan het maatschappelijk welzijn in de streek. Dit doen zij in de serie ‘Meedoen! Maar hoe?’, waarin de wens of droom van één persoon of groep centraal staat. Je ziet welke weg de hoofdpersoon heeft bewandeld en vanuit welke organisaties ondersteuning is ontvangen. De presentatie is in handen van Marlies van Lier.

Vanaf 17.00 uur: ZuidWest Update

Het laatste nieuws uit de streek zie je terug in ZuidWest Update. Het nieuwsprogramma van ZuidWest TV! Presentatie: Marie-Noëlle Verdult-Scheepens.

Vrijdag 29 september

Pod!um

Marlies van Lier neemt iedere maand een kijkje in het bruisende kunst en cultuur leven van de streek in het programma POD!UM. Ze gaat langs de theaters, neemt een kijkje achter de schermen en gaat iedere maand opzoek naar mooie verhalen.

Zaterdag 30 september

Herhalingen van de afgelopen weekZondag 01 oktober

Herhalingen van de afgelopen weekMaandag 02 oktober

Toppers van Oranje

Iedere maandag muziek van eigen bodem in Toppers van Oranje. De presentatie is zoals vertrouwd in handen van Ivo Franklin.