Koken met René

Sanneke en René Vermeulen, chefkok van restaurant Het Spuihuis, koken iedere tweede woensdag van de maand een heerlijk recept dat gemakkelijk thuis na te maken is in het kookprogramma van ZuidWest TV; 'Koken met René. René gebruikt de beste Fissler producten om zijn gerechten mee te bereiden.

dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:
        

Voorwoord over de recepturen:
De recepturen zien er erg bewerkelijk uit door het gebruik van veel specerijen en kruiden. Dit is uiteraard allemaal te koop in supermarkten en kleine speciaalzaken. De tip van René is dan ook voor u om alle specerijen eenmalig aan te schaffen. Dit bied u ruim 4 maanden kookplezier. Bijna alle specerijen zijn gedroogd en goed te bewaren door hun originele verpakkingen. De verpakkingen zijn voor particulieren meestal klein en daarom goed en overzichtelijk te bewaren in uw kruidenkastje. Als u zich opgewarmd voelt door deze recepturen is René's aanrader om vooral eens bij de betere toko’s te kijken. Deze kunnen u veelal helpen aan de wat exclusievere kruiden en specerijen. Mocht u iets niet kunnen vinden dan is er altijd nog ’t Spuihuis waar René zijn specerijen en mengsel graag aanbied.

René's specerijen:
Kardamom, Kruidnagel, Jeneverbes, Laurier, Gedroogde oregano, Zwarte en witte peper, Zeezout, Steranijs, Korianderzaad, Mosterzaad, Kaneelstokken, Kerry poeder, Gemberpoeder

 

Koken met rene

Koken met Rene

Koken met René

30 maart 2016

Sanneke gaat weer op pad met chef-kok René Vermeulen en verrast deze week Chantal van Loon.

Koken met Rene

Koken met René

23 maart 2016

Sanneke en René gaan weer op pad om mensen thuis te verrassen met een heerlijk diner. Vandaag zijn ze op bezoek bij Jacqueline Visser.

Klik hier voor meer afleveringen!