POD!UM

Marlies neemt iedere derde vrijdag van de maand een kijkje in het bruisende kunst en cultuur leven in onze regio. Ze gaat langs de theaters, neemt een kijkje achter de schermen en gaat iedere maand opzoek naar mooie verhalen. Naast de kunst en cultuur agenda is er ook iedere maand plaats voor een optreden van de cursisten van het CKB.

ZuidWest TV maakt tevens van vele theater, musical en muziek voorstellingen registraties. Hier vindt je een groot deel van deze registraties terug.
In december is het op ZuidWest TV weer de maand van het theater. Iedere vrijdag en zondagavond trakteren wij op een complete voorstelling. 

POD!UM

POD!UM

POD!UM

14 december 2017

Marlies gaat in deze special POD!UM een hele dag mee met beroepsdrummer Jeroen Dur. Hij speelt deze dag in 2 verschillende musicals. The Lion King in Scheveningen en De Marathon in Rotterdam. Hoe zo'n dag er uit ziet, dat zie je in deze extra aflvering van POD!UM.

POD!UM

POD!UM

24 november 2017

Marlies van Lier neemt iedere maand een kijkje in het bruisende kunst en cultuur leven van de streek in het programma POD!UM. Ze gaat langs de theaters, neemt een kijkje achter de schermen en gaat iedere maand opzoek naar mooie verhalen.

Klik hier voor meer afleveringen!