Pagina 1 van 262

HALSTEREN

VVD verbaasd over keuze Bandijk Halsteren voor windmolens

HALSTEREN - De VVD in Bergen op Zoom wil weten waarom de gemeente van plan is 3 windmolens te zetten langs de Bandijk in Halsteren. En waarom 1 van de 3 windmolens in een natuurgebied zou komen te staan.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

A4 bij Bergen op Zoom komend weekend afgesloten

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat gaat onderhoud uitvoeren aan snelweg A4 bij Bergen op Zoom. Hierdoor is een deel van de A4 afgesloten in het weekend van 29 maart tot en met 1 april.

Lees meer
WOUWSE PLANTAGE

Kleine zaal Dorpshuis De Spil in Wouwse Plantage heropend

WOUWSE PLANTAGE - Wethouder Inge Raaijmakers heeft vrijdag 22 maart de kleine zaal van Dorpshuis De Spil in Wouwse Plantage heropend.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Jongen van 16 botst tegen geparkeerde auto's

HOOGERHEIDE - Een jongen van 16 heeft met de auto van een vriendin meerdere geparkeerde auto’s beschadigd. Dat gebeurde zaterdagmiddag op de Haviksberg in Hoogerheide. De politie heeft de jongen gearresteerd.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaal kiest voortaan stormbestendige boomsoorten

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal gaat bij het aanplanten van nieuwe bomen letten op de stormbestendigheid van de boomsoort. Dat antwoord wethouder Inge Raaijmakers op vragen van Roosendaalse Lijst.

Lees meer
HUIJBERGEN

Richard van Stel uit Huijbergen koninklijk onderscheiden

HUIJBERGEN - Richard van Stel uit Huijbergen heeft zaterdag een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn werk voor de Stichting Vrienden van Bokki. Van Stel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer
WOUWSE PLANTAGE

Motorrijder zwaar gewond na frontale botsing met auto

WOUWSE PLANTAGE - Zondagavond is een motorrijder frontaal op een auto gereden op de Weg naar Wouw tussen Huijbergen en Wouwse Plantage. De motorrijder is met spoed naar een ziekenhuis gebracht, zijn toestand is zorgwekkend.

Lees meer
NISPEN

Man aangehouden wegens poging woninginbraak

NISPEN - Een 27-jarige Algerijn zonder vaste woon- of verblijfplaats is zaterdagnacht aangehouden in Nispen op verdenking van woninginbraak, het verstoren van de nachtrust en het plegen van erfvredebreuk.

Lees meer
ROOSENDAAL

Politie betrapt Roosendaler met 80 gram hasj tijdens verkeerscontrole

ROOSENDAAL - De politie vrijdagnacht een 43-jarige Roosendaler opgepakt met 80 gram hasj in zijn auto.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vrouw die mogelijk was ontvoerd in Roosendaal is terecht

ROOSENDAAL - De vrouw die mogelijk vrijdagochtend is ontvoerd in een wit bestelbusje, is terecht. De bestuurder van de auto is aangehouden. Ook de vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Beiden gaan een verklaring afleggen over wat er precies is gebeurd.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Uitkijken over de bossen vanaf nieuwe observatietoren (video)

BERGEN OP ZOOM - Donderdagmiddag is de observatietoren bij het Natuurpodium en Stayokay officieel geopend. De toren is 18 meter hoog en biedt uitzicht over de omliggende bossen en het groene dak van het hoofdgebouw.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Leerlingen School Oost geven startsein Bergen op Schoondagen (video)

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Patrick van der Velden en Saskia van Loon van School Oost hebben vrijdagochtend het startsein gegeven voor de Bergen op Schoondagen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Centrum voor de Kunsten opent deuren tijdens Open 2019

BERGEN OP ZOOM - Het Centrum voor de Kunsten (CKB) zet op zaterdag 30 maart tijdens Open 2019 de deuren wagenwijd open. Iedereen kan gratis komen kijken naar optredens met zang, dans en muziek. Ook is er een workshop met greenscreen en een filmpresentatie.

Lees meer
LEPELSTRAAT

Vrachtwagenchauffeur overleden op A4 bij Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Donderdagmiddag is een vrachtwagenchauffeur overleden op de A4 bij Lepelstraat.

Lees meer
ROOSENDAAL

Gemeente wil verzilveringslening invoeren en starterslening doorzetten

ROOSENDAAL - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal heeft de raad gevraagd akkoord te gaan met het invoeren van de verzilveringslening en een krediet van 1 miljoen euro om de starterslening door te zetten.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Fivente gaat geen zorgwoningen bouwen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Vastgoedbedrijf Fivente gaat geen zorgwoningen bouwen op het voormalige terrein van de brandweerkazerne in Bergen op Zoom. De financiële claim van de ontwikkelaar richting de gemeente blijft wel staan. Dat schrijft het college van B&W in een brief aan de gemeenteraad.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Pilot centrale stemopneming ook in Bergen op Zoom (video)

BERGEN OP ZOOM - Communicatieadviseur van de gemeente Bergen op Zoom Erwin Stander ziet donderdag 21 maart persoonlijk toe op de pilot centrale stemopneming. De pilot is bedoeld om gemaakte fouten bij het tellen zoveel mogelijk tegen te gaan.

Lees meer
WEST-BRABANT

VVD blijft grootste partij in waterschap Brabantse Delta

WEST-BRABANT - De VVD blijft de grootste partij in het algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta. De liberalen worden op de voet gevolgd door Ons Water en het CDA. De opkomst voor de waterschapsverkiezingen is historisch hoog. Het voorlopige opkomstpercentage is 46,3 procent. Dit was vier jaar geleden 37,8 procent.

Lees meer
NISPEN

Politie houdt controles op grens tussen België en Nederland

NISPEN - De Nederlandse en Belgische politie hebben in de nacht van woensdag op donderdag controles gehouden op de grens tussen België en Nederland. Daarbij zijn er verschillende overtredingen geconstateerd en bekeuringen uitgedeeld.

Lees meer
ROOSENDAAL

Citymarketing wil Roosendaal echt op de kaart zetten (video)

ROOSENDAAL - Dinsdag 19 maart werd in Roosendaal door kwartiermaker Roland Jurriëns het startsein gegeven voor het nieuwe Citymarketing kantoor. Het doel van het nieuwe marketing kantoor is om Roosendaal aantrekkelijker te maken om te wonen, werken en recreëren.

Lees meer
ROOSENDAAL

RBC Roosendaal breekt met trainer Henk Vos

ROOSENDAAL - RBC Roosendaal en trainer Henk Vos gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Het contract met de trainer wordt niet verlengd.

Lees meer

Pagina 1 van 262