Pagina 1 van 301

BERGEN OP ZOOM

Leerlingen De Kreek en Lodijke maken schoon schip op Bergse Plaat (video)

BERGEN OP ZOOM - Leerlingen van basisscholen De Kreek en Lodijke hebben vrijdagochtend het startschot gegeven om twee dagen lang de wijk Bergse Plaat schoon te maken.

Lees meer
ROOSENDAAL

Viertal met gestolen kleding aangehouden op station Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft donderdagavond vier mannen aangehouden op het station in Roosendaal op verdenking van heling. Het viertal bleek kleding gestolen te hebben.

Lees meer
ROOSENDAAL

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een automobiliste is vrijdagochtend tegen een lantaarnpaal gereden op de rotonde aan de Rucphensebaan in Roosendaal. De bestuurster en de bijrijder raakten beide gewond.

Lees meer
ROOSENDAAL

SP wil schoolzwemmen invoeren in strijd tegen verdrinking (video)

ROOSENDAAL - Het aantal verdrinkingen in Nederland stijgt. De SP vindt daarom dat alle kinderen weer op school zwemles moeten krijgen. SP-raadslid Adriënne Maas-Cleeren stelt hierover vragen aan het college van burgemeester en wethouders. 

Lees meer
ROOSENDAAL

Verbinden en ontmoeten tijdens 13e Roosendaals Treffen

ROOSENDAAL - Meer dan 140 organisaties, instellingen en verenigingen presenteren zich op zondag 29 september tijdens het Roosendaals Treffen. Het is de 13e keer dat het Treffen wordt gehouden in de Roosendaalse binnenstad.

Lees meer
ROOSENDAAL

Menno Nefs krijgt eerste Jongerenroos van Roosendaal

ROOSENDAAL - Menno Nefs heeft donderdagavond als eerste de Jongerenroos gekregen van de gemeente Roosendaal. Hij kreeg de onderscheiding net voor het begin van de raadsvergadering.

Lees meer
ROOSENDAAL

Saver viert 20-jarig bestaan met open dag

ROOSENDAAL - Wil je weten wat er met je afval gebeurt, zodra jij het weggooit? Ga zondag 22 september naar de open dag van afvalverwerker Saver in Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Deel politiek Bergen op Zoom wil bredere discussie over afval

BERGEN OP ZOOM - Lijst Linssen, D66 en PvdA willen een bredere discussie over de toekomst van de afvalverwerking in Bergen op Zoom. Dat schrijven ze in een brief aan de rest van de gemeenteraad.

Lees meer
WOENSDRECHT

Boek over Woensdrechtse oorlogsslachtoffers komt uit in oktober

WOENSDRECHT - Heemkundekring Het Zuidkwartier presenteert in oktober het boek ‘Het verdriet van Woensdrecht’. In het boek staan verhalen over de 72 Woensdrechtse burgers die omkwamen in de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaal praat over energie tijdens het bakken van brood

ROOSENDAAL - Lekkere broodjes bakken en ondertussen oplossingen bedenken voor het energieprobleem. De gemeente Roosendaal gaat een mobiele bakkerij gebruiken om burgers te ontmoeten.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man slaat boel kort en klein in woning van ex-partner

ROOSENDAAL - Een 32-jarige man uit Dordrecht is woensdagavond aangehouden omdat hij in een woning aan de Telefoonstraat in Roosendaal de boel kort en klein sloeg. In de woning woont zijn ex-partner.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een woningbrand aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Gemeente Bergen op Zoom organiseert Brabant Veilig Week

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom organiseert samen met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant van 7 tot en met 13 oktober de Brabant Veilig Week. Tijdens deze week wil de gemeente inwoners en ondernemers meer bewust maken van verschillende veiligheidsthema’s.

Lees meer
HALSTEREN

Het Mapleliefke: een speciaal koekje voor 75 jaar bevrijding (video)

HALSTEREN - Stichting Bevrijding Brabantse Wal heeft een speciaal koekje bedacht om de belangrijke rol van de Canadese bevrijders te benadrukken en te herdenken. Het koekje draagt de naam Mapleliefke.

Lees meer
WOENSDRECHT

Twee gewonden bij kop-staartbotsing op A4 bij Woensdrecht

WOENSDRECHT - Bij een kop-staartbotsing op de A4 bij Woensdrecht zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Lees meer
NISPEN

Juf Nency uit Nispen genomineerd voor leukste juf van Nederland (video)

NISPEN - Juf Nency van basisschool De Linde in Nispen is genomineerd voor de leukste juf van Nederland. De ouders van leerlingen van groep 3-4 hebben via de organisatie ‘Een 10 voor de juf’ juf Nency genomineerd. 

Lees meer
GOES

Bergenaar (21) betrapt op rijden onder invloed van drugs

GOES - Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagnacht in Goes betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Lees meer
ROOSENDAAL

Effectieve behandeling van diabetes met Nationale Diabetes Challenge (video)

ROOSENDAAL - Zo'n 25 mensen uit Roosendaal doen sinds begin april mee met de wandelchallenge van de Nationale Diabetes Challenge. De wandeling is bedoeld om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen die lijden aan diabetes.

Lees meer
ROOSENDAAL

Sjors Creatief weer van start: nu al ruim 1000 inschrijvingen

ROOSENDAAL - Het stimuleringsproject Sjors Creatief is weer een groot succes in Roosendaal. Dat zegt CultuurCompaan die het project uitvoert. Inmiddels zijn er ruim 1000 inschrijvingen verwerkt van 500 Roosendaalse kinderen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Koffie- en donutgigant Dunkin' opent vaste winkel in Roosendaal

ROOSENDAAL - Goed nieuws voor echte zoetekauwen. Koffie – en donutgigant Dunkin’ opent zaterdag een blijvende vestiging in Designer Outlet Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Oud-minister Ed Nijpels inspireert jeugd tijdens College on Tour (video)

BERGEN OP ZOOM - Ed Nijpels, oud-minister en voorzitter van het Klimaatberaad, wist vrijdag jonge studenten te inspireren om niet alleen te denken, maar vooral ook te doen. Dat deed hij in Bergen op Zoom tijdens College on Tour, een evenement van ProefMei.

Lees meer

Pagina 1 van 301