Pagina 1 van 190

Update

OVERZICHT: Dit zijn de grootste kandidaat-raadsleden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM -

De officiële uitslagen van Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht zijn allemaal binnen. De gemeenteraadsverkiezingen zijn afgerond. Terwijl lijsttrekkers en aanhang hun roes uitslapen kijkt ZuidWestTV terug naar de uitslagen. In dit artikel worden de voorkeursstemmen belicht. We kennen de lijsttrekkers, maar wie zijn de grootste verrassingen als we naar de voorkeursstemmen kijken?

Lees meer
Update

Roosendaal wordt schoon, 1850 deelnemers helpen mee

ROOSENDAAL - Het tweejaarlijkse project ‘Roosendaal schoon’ staat weer voor de deur. Op 23 en 24 maart gaan ruim 1850 deelnemers uit heel de gemeente aan de slag. Daarnaast krijgen ook acht scholen het keurmerk ‘schone school ’uitgereikt.

Lees meer
Update

Soroptimisten halen €3.350 op voor Mark4Ralph

BERGEN OP ZOOM - Op dinsdag 20 maart werd door de Serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom haar jaarlijkse filmavond georganiseerd. Dit jaar werd er geld ingezameld voor het project Mark4Ralph. En met succes. De soroptimisten hebben namelijk €3.350 opgehaald voor dit goede doel.

Lees meer
Update

Gemeenteraadsverkiezingen: Roosendaalse Lijst wederom grootste in Roosendaal

ROOSENDAAL - In de gemeente Roosendaal is de Roosendaalse Lijst de grootste partij geworden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Toine Theunis loodste de partij dit jaar wederom naar de eerste plek. Met 8 zetels staan zij op de eerste plaats.  

Lees meer
Update

Gemeenteraadsverkiezingen: GBWP wederom grootste in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - In de gemeente Bergen op Zoom is GWBP de grootste partij geworden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Arjan van der Weegen loodste de partij dit jaar wederom naar de eerste plaats. Met tien zetels staat GWBP definitief op de eerste plaats.  

Lees meer
Update

Gemeenteraadsverkiezingen: ABZ wederom grootste in Woensdrecht

WOENSDRECHT - In de gemeente Woensdrecht is ABZ wederom de grootste partij geworden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Lijsttrekker Hans de Waal loodste de partij dit jaar wederom naar de eerste plaats. Met zeven zetels staat ABZ bovenaan.

Lees meer
Update

LIVEBLOG GESLOTEN: uitslagen verkiezingen Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht

- De voorlopige officiële uitslagen van Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht zijn allemaal binnen. De gemeenteraadsverkiezingen worden afgerond. Hierbij sluiten wij dan ook dit liveblog af. Wij willen u bedanken voor het volgen van onze kanalen. Voor meer informatie blijft u onze sociale media kanalen volgen of kijkt u op www.zuidwesttv.nl

Lees meer
Update

Adriaansen verwijdert verkiezingspropaganda Woensdrecht

WOENSDRECHT - In de gemeente Woensdrecht zijn verschillende politieke partijen in overtreding gegaan door het plaatsen van propaganda in de buurt van stembureaus. Burgemeester Steven Adriaansen heeft adequaat gehandeld en opdracht gegeven om de verkiezingsuitingen te verwijderen.

Lees meer
Update

Tijdelijke drukte verwacht rond de A58 en A4

BERGEN OP ZOOM - Vanmiddag heeft zich een ongeluk voltrokken op de A16 richting Antwerpen. Dit gebeurde tussen Breda-West en Industrieterrein Hazeldonk. De betrokken voertuigen zijn twee vrachtwagens. De A16 bij de Belgische grens is afgesloten door bergingswerkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid langs Bergen op Zoom.  

Lees meer
Update

Ruimdag levert hennepkwekerij op in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het hennepteam van het politiedistrict De Markiezaten is weer actief geweest. Er zijn enkele adressen bezocht waar vermoedens waren voor hennepkweek. Op diverse plaatsen in de regio is er onderzoek gedaan en zijn er plantages opgerold. Zo ook in Bergen op Zoom, aan de Anthony Duyckstraat.    

Lees meer
Update

Auto op z'n kop langs A4 bij Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Dinsdagmorgen is er op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom een persoon gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.

Lees meer
Update

Chauffeurloze vrachtwagen zorgt voor lange file op A4

BERGEN OP ZOOM - Dinsdagmorgen stond er een lange file op de A4 tussen Bergen op Zoom en Woensdrecht doordat een onbemande vrachtwagen moest worden weggesleept.

Lees meer
Update

Vrachtwagen komt in aanrijding met lijnbus bij Halsteren

HALSTEREN - Ter hoogte van de afrit Halsteren zijn dinsdagochtend op de A4 een vrachtwagen en een lijnbus in aanrijding gekomen. Het ongeval vond rond 09:00 plaats. De hulpdiensten waren massaal uitgerukt.  

Lees meer
Update

Werkzaamheden A4 gaan dit weekend niet door

Bergen op Zoom/Roosendaal - De werkzaamheden aan de A4 die gepland stonden voor aankomend weekend gaan voor alsnog niet door. Rijkswaterstaat heeft dat besloten omdat het treinverkeer tussen Roosendaal en Goes ook plat ligt aankomend weekend.

Lees meer
Update

Forse vechtpartij in Bergen op Zoom: Twee gewonden

BERGEN OP ZOOM - Tijdens een forse vechtpartij op de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom zijn twee mannen van 27 en 37 jaar zaterdagnacht gewond geraakt.    

Lees meer
Update

Start bouw nieuw politiebureau in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Aan de Zuid-Oostsingel wordt gestart met de bouw van een pand om de Bergse politie opnieuw te kunnen huisvesten. Het huidige pand aan de Jacob Obrechtlaan wordt vervangen.

Lees meer
Update

VVD Bergen op Zoom: ‘Laat wildparkeerders betalen’

BERGEN OP ZOOM - Volgens fractievoorzitter Gertjan Huismans van VVD Bergen op Zoom moet het afgelopen zijn met wildparkeren in de Bosstraat, Potterstraat en Penstraat.    

Lees meer
Update

Plukroute in Bergen op Zoom heeft de wind in de rug

BERGEN OP ZOOM - Onder barre weersomstandigheden verzamelden zaterdagochtend zestig mensen zich om de eerste boom van de plukroute te planten op de Bergse Plaat. Dit werd gedaan volgens het plan “Bergen op Zoom, een stad om op te eten!”

Lees meer
Update

Grote hoeveelheid drugs gevonden na achtervolging

ROOSENDAAL - De Roosendaalse politie heeft zaterdag een opmerkelijke vondst gedaan. Na een achtervolging vonden agenten een flinke hoeveelheid hennep in een auto.

Lees meer
Update

Koninklijke Erepenning voor het Roosendaals Toneel

ROOSENDAAL - Het Roosendaals Toneel heeft zaterdagmiddag de Koninklijke Erepenning ontvangen uit handen van burgemeester Jacques Niederer. Voorzitter Ad Stofmeel nam de onderscheiding namens de vereniging in ontvangst.

Lees meer
Update

Stayokay in Bergen op Zoom bouwt uitkijktoren

BERGEN OP ZOOM - Vrijdag is het startsein gegeven voor de bouw van een uitkijktoren in Bergen op Zoom. Wethouder Yvonne Kammeijer deed dit bij Stayokay, waar de toren van is en komt te staan. Ze gaf het startsein door het uitgraven van de fundering.    

Lees meer