Pagina 1 van 277

ETTEN-LEUR

Gewapende mannen aangehouden op A58, één verdachte is Bergenaar

ETTEN-LEUR - De politie heeft vrijdagochtend op de A58 bij Etten-Leur twee mannen opgepakt, die vuurwapengevaarlijk waren. De verdachten zijn een 32-jarige man uit Fijnaart en een 38-jarige man uit Bergen op Zoom. Om de arrestatie veilig te laten verlopen werd het verkeer op de snelweg stilgezet.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bezorgde burgers wandelen mee met stille protestwandeling

BERGEN OP ZOOM - Ruim 100 bezorgde burgers liepen donderdagavond mee met de stille protestwandeling in het buitengebied van Bergen op Zoom. De wandelaars protesteerden in stilte tegen de plannen van TenneT, die 20 hectare bos wil kappen voor de nieuw te plaatsen hoogspanningsverbinding.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Eerste glasbak met apart vak voor blik geopend in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Andrew Harijgens heeft vrijdagochtend de eerste glasbak met een apart vak voor blik geopend. De glasbak staat aan de Laan van Reimerswaal in Bergen op Zoom.

Lees meer
ROOSENDAAL

Uniek combiticket verkrijgbaar voor Tongerlohuys en Commandomuseum

ROOSENDAAL - In het kader van 75 jaar bevrijding Roosendaal is er van 13 juni tot en met 19 januari 2020 een uniek combiticket te koop waarmee je een bezoek kan brengen aan een tentoonstelling in het Tongerlohuys en het Commandomuseum.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vier mensen aangehouden na drugsvondst in Roosendaal

ROOSENDAAL - Agenten hebben donderdagavond in een woning aan de Burgemeester Freijterslaan verschillende soorten drugs, een ploertendoder en pepperspray gevonden. Vier mensen zijn aangehouden.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergenaar (38) gaat door het lint na krijgen bekeuring

BERGEN OP ZOOM - Een 38-jarige Bergenaar heeft zich donderdagavond hevig verzet nadat hij een bekeuring kreeg voor het niet dragen van een gordel. Dat meldt de politie.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Hoogerheide krijgt binnenkort een beweegpark

HOOGERHEIDE - In het Philomenahof achter het gemeentehuis in Hoogerheide komt binnenkort een beweegpark. Het idee komt van Dorpsplatform Hoogerheide. Woensdagavond zijn de plannen gepresenteerd.

Lees meer
ROOSENDAAL

Twee auto’s uitgebrand in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op een pleintje aan de Kalsdonksestraat in Roosendaal zijn donderdagavond rond 23.50 uur twee auto’s door een brand verwoest. Een derde auto raakte beschadigd.

Lees meer
HOOGERHEIDE

PvdA wil opheldering over procedure kunstwerk Whisky Four

HOOGERHEIDE - De PvdA wil opheldering over hoe de gemeente Woensdrecht is omgegaan met de plannen voor een kunstwerk voor de Whisky Four in Hoogerheide.

Lees meer
ROOSENDAAL

Nu ook Kinderloop tijdens Samenloop voor Hoop in Roosendaal

ROOSENDAAL - Er komt een speciale Kinderloop tijdens de Samenloop voor Hoop in Roosendaal. De Kinderloop voor Hoop is op zondag 16 juni.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaal houdt ruim 1 miljoen euro over

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal heeft in 2018 ruim 1 miljoen euro netto overgehouden. Burgemeester en wethouders hebben deze week de jaarrekening 2018 aan de gemeenteraad gegeven.

Lees meer
WOUWSE PLANTAGE

Vrijwilligers WPMobiel regelen privévervoer in Wouwse Plantage (video)

WOUWSE PLANTAGE - Wouwse Plantage heeft een nieuw vervoerssysteem: 1-op-1-vervoer met vrijwilligers van WPMobiel. Donderdag is het project officieel van start gegaan.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

P. Jansen Installatietechniek wint Groene Pluim (video)

BERGEN OP ZOOM - Het bedrijf P. Jansen Installatietechniek uit Bergen op Zoom heeft de Groene Pluim gewonnen. Wethouder Andrew Harijgens heeft de prijs woensdag uitgereikt, tijdens Energy on Tour, een bijeenkomst over duurzaam ondernemen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL

Blikafval gaat voortaan in de glascontainer

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Bergen op Zoom en Roosendaal gaan blikafval apart inzamelen. Inwoners kunnen lege conservenblikken, deodorantbussen en ander blik in de glascontainer stoppen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Oude schoolgebouw van De Fakkel verkocht aan BVR Groep

ROOSENDAAL - In het voormalige schoolgebouw van De Fakkel in Roosendaal komen woningen. De gemeente heeft het pand verkocht aan de BVR Groep. Wat voor woningen er precies komen is nog niet bekend.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Wel of niet fietsen tussen het winkelend publiek in Bergen op Zoom? (video)

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom is begin maart gestart met een proef om fietsers toe te staan in het voetgangersgebied in de binnenstad. Tussen 12.00 en 17.30 uur zijn fietsers te gast tussen het winkelend publiek. Met de pilot wil de gemeente de binnenstad toegankelijker maken.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Gemeente Woensdrecht zet Demi Kuijstermans in het zonnetje

HOOGERHEIDE - Burgemeester Steven Adriaansen en wethouder Hans de Waal van de gemeente Woensdrecht hebben Demi Kuijstermans woensdag in het zonnetje gezet.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Ravage na ongeval met drie auto's in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de kruising van de Bergsebaan met de Boerenweg in Bergen op Zoom zijn woensdagavond drie auto's op elkaar gebotst. Twee personen zijn gewond geraakt.

Lees meer
HALSTEREN

Markeringssteen laat overstroomde gebieden zien van Watersnoodramp

HALSTEREN - Wethouder Evert Weys heeft woensdagochtend de regiomarkeringssteen Stroomgaten in Halsteren onthuld. De markeringsteen toont een kaart van de gebieden die zijn overstroomd tijdens de Watersnoodramp van 1953 in West-Brabant, Tholen en Goeree-Overflakkee.

Lees meer
ROOSENDAAL

Inschrijven voor 13e editie Roosendaals Treffen kan nog tot 1 juli

ROOSENDAAL - Op zondag 29 september wordt voor de 13e keer het Roosendaals Treffen gehouden. Het Roosendaals Treffen zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden in het kader van 750 jaar Roosendaal, maar werd afgelast vanwege het slechte weer.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Samen 0164 wil rotonde bij kruising Zuiderdreef-Markiezaatsweg

BERGEN OP ZOOM - Raadslid Reinoud Krijnen van de partij Samen 0164, wil dat het college van burgemeester en wethouders iets doet aan de onveilige kruising van de Zuiderdreef met de Markiezaatsweg.

Lees meer

Pagina 1 van 277