TV Gemist

In de laatste aflevering van 'Van Schelde tot Affligem' kijken we terug op 3 seizoenen smakelijke tv uitzendingen. De hoogtepunten komen voorbij, de vele proeverijen, maar ook een blik achter de schermen. Jack en Nico hebben de serie met veel plezier gemaakt. Als afsluiting brengt Nico aan het einde een korte hommage aan Jack, hij overleed op 4 november 2014.

Van Schelde tot Affligem

Van Schelde tot Affligem

Van Schelde tot Affligem

15 november 2017

Bier behoort tot het culturele erfgoed! Nico Nagtzaam en Maarten van den Boom gaan opzoek naar de oorsprong van bier. Ga mee op een tocht langs bijzondere plaatsen in de streek in het programma Ons Cultureel Erfgoed: Van Schelde tot Affligem.

Van Schelde tot Affligem

Van Schelde tot Affligem 5

08 november 2017

Nico en Maarten blijven deze aflevering in de buurt. Ze beginnen eerst aan de haven van Steenbergen. Daar gaan ze in gesprek met Kees-Jan Kooijmans van Het Wit Kruis, hij brengt onze de naam Heeren van Oranje een eigen bier lijn op de markt. Zijn droom is om een eigen brouwerij te beginnen in Steenbergen. Daarna komen ze terecht bij O.L.V. ter Duinen in Ossendrecht. Daar schenken ze sinds een tijdje hun eigen Abdijbier.

Klik hier voor meer afleveringen!