TV Gemist

Maarten en Michel presenteren M² van 7 mei met als gasten: Marcel Aerts van Stichting Stoere Pepijn, Maarten Polkampt hij is de architect van het Natuurpodium Brabantse Wal, Els Baarends van het doorkomstcomité Roparun Bergen op Zoom, Jack Soffers van het Concours Hippique Halsteren, Peter Oosterwaal van de Pompojus Toren en muziek van Catch Up.

M2

M2

16 november 2017

Iedere eerste donderdagavond van de maand om 21.00 uur presenteren Michel van Loon en Maarten van den Boom de LIVE talkshow M². Een diversiteit aan onderwerpen en gasten uit de streek zijn de vaste ingrediënten van de maandelijkse talkshow van ZuidWest TV. De uitzending wordt op vrijdag herhaald.

M2

06 november 2017

Maarten en Michel ontvangen o.a. Carl Samuels en Peter van den Eijnden over de duurzaamheids TOP, Theo van Oss en Frank Roks over hun plaats in de cafetaria top 100, Steven Bouterse speelt op zijn piano, Charl Goossens won de participatieprijs West-Brabant en Sjef de Wit en Frans van den Berg schreven het boekje 100ste intocht in Bergen op Zoom van Sint Nicolaas.

05 oktober 2017

07 september 2017

29 juni 2017

Klik hier voor meer afleveringen!