TV Gemist

Maarten en Michel presenteren M² van 3 september.  
Aan tafel nemen plaats:
Cees Meijer, van het nieuwe Cultuur bedrijf in Bergen op Zoom.
Ad van Rijen (Traverse) en Wim van Breda (St. Welzijn Ouderen) over de voorgenomen fusie tussen Traverse, Aan Zet en SWO.
Hans Dorst komt praten over het Maak het festival.
Peter Koster is gefascineerd door gevelstenen.
En we hebben muziek van Kevin Village.

M2

M2

M² juni

01 juni 2017

Maarten en Michel presenteren M² van de maand mei met als gasten Lieke Withagen, Sander Doggen en Tatjana Hanser over de nieuwe vestiging van Brownies&downies Bergen op Zoom. Petra Houtman over de stichting Waterputten Kwasiakan. Marinell Bruys over het nieuwe programma van Podium Kloosterhof in Hoogerheide. Mireille Matthijssen van CKB Popschool. Wanda Fokker van Concours Hippique Kijk in de Pot te Bergen op Zoom. Daarnaast is er muziek van de CKB Popschool band Demo.

M2

M² mei

04 mei 2017

Maarten en Michel presenteren M² van mei met als gasten Rian en Carin Gillisen, Veronique Rijsdijk-Mulders en Henk Bloks over 10 jaar Op te Brugge. Jean-Paul Heck en Gertjan de Koster over de SENA European Guitar Awards. Joke Storm over haar boekje 'De duit en de fluit' en Bas van Tetering van Brouwerij Laveloos over de actie voor Colsensation. En natuurlijk is er muziek van een CKB Popschool band, deze maand: Four Days Out.

Klik hier voor meer afleveringen!