TV Gemist

Maarten en Michel presenteren M² van april. Michel en Maarten hebben de volgende gasten: Renske Douwes Dekker van Kindergebaren met Lotte & Max, Marlon Bakkers van SDW, Maaike Wagemakers (mama van Melle), over gebarentaal voor kinderen. Christ Hellemons van Inloophuis Het Getij en Menno Nefs van JONG Roosendaal over het bevrijdingsfestival. En natuurlijk is er LIVE muziek van een CKB Popschoolband, dit keer Goldstrike.

M2

M2

16 november 2017

Iedere eerste donderdagavond van de maand om 21.00 uur presenteren Michel van Loon en Maarten van den Boom de LIVE talkshow M². Een diversiteit aan onderwerpen en gasten uit de streek zijn de vaste ingrediënten van de maandelijkse talkshow van ZuidWest TV. De uitzending wordt op vrijdag herhaald.

M2

06 november 2017

Maarten en Michel ontvangen o.a. Carl Samuels en Peter van den Eijnden over de duurzaamheids TOP, Theo van Oss en Frank Roks over hun plaats in de cafetaria top 100, Steven Bouterse speelt op zijn piano, Charl Goossens won de participatieprijs West-Brabant en Sjef de Wit en Frans van den Berg schreven het boekje 100ste intocht in Bergen op Zoom van Sint Nicolaas.

05 oktober 2017

07 september 2017

29 juni 2017

Klik hier voor meer afleveringen!