TV Gemist

Maarten en Michel presenteren M² met o.a. Conny Helder nieuwe bestuurder van TanteLouise, Rian van den Eijnden van Nierstichting Nederland, Tessa Verdult, moeder van de 4 jarige Flint, hij is een nierpatiëntje en Sjaak Kerstens, hij heeft een niertransplantatie ondergaan. Maarten Touw komt vertellen over het Bergs Bierfestival. Yvonne Kammeijer en Anita Karremans praten samen met Danny de Leeuw over Meedoen! Maar hoe? En Tim Mulders vertelt alles over de nieuwe programmering van ZuidWest FM.

M2

M2

16 november 2017

Iedere eerste donderdagavond van de maand om 21.00 uur presenteren Michel van Loon en Maarten van den Boom de LIVE talkshow M². Een diversiteit aan onderwerpen en gasten uit de streek zijn de vaste ingrediënten van de maandelijkse talkshow van ZuidWest TV. De uitzending wordt op vrijdag herhaald.

M2

06 november 2017

Maarten en Michel ontvangen o.a. Carl Samuels en Peter van den Eijnden over de duurzaamheids TOP, Theo van Oss en Frank Roks over hun plaats in de cafetaria top 100, Steven Bouterse speelt op zijn piano, Charl Goossens won de participatieprijs West-Brabant en Sjef de Wit en Frans van den Berg schreven het boekje 100ste intocht in Bergen op Zoom van Sint Nicolaas.

05 oktober 2017

07 september 2017

29 juni 2017

Klik hier voor meer afleveringen!