Vier mensen aangehouden na drugsvondst in Roosendaal

ROOSENDAAL - Agenten hebben donderdagavond in een woning aan de Burgemeester Freijterslaan verschillende soorten drugs, een ploertendoder en pepperspray gevonden. Vier mensen zijn aangehouden.

De politie kwam bij de woning uit nadat ze donderdagmiddag op de Wouwseweg een 19-jarige Roosendaler staande hadden gehouden. De man reed met hoge snelheid door de straat. Agenten roken een henneplucht vanuit de auto komen en besloten de auto verder te doorzoeken. De man had een handelshoeveelheid hennep op zak. Daarnaast werd er hasj gevonden in een frisdrankfles die in de auto lag. De man is aangehouden.

Sleutel woning

De verdachte had ook een sleutel van een woning op zak. Die sleutel was van de woning aan de Burgemeester Freijsterslaan. De politie had het vermoeden dat daar meer drugs aanwezig zou zijn. Daarom werd de woning donderdagavond binnengevallen.

Aanhoudingen

In de woning vonden de agenten henneptoppen, honderden XTC-pillen, hasj, pepperspray, enkele honderden euro’s en een ploertendoder. Alles is in beslag genomen. Twee mannen (21 en 34) en een vrouw (22) waren op het moment van de inval in de woning aanwezig. Zij zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.