Uniek combiticket verkrijgbaar voor Tongerlohuys en Commandomuseum

In het Commandomuseum wordt de geschiedenis van het Korps Commandotroepen verteld

ROOSENDAAL - In het kader van 75 jaar bevrijding Roosendaal is er van 13 juni tot en met 19 januari 2020 een uniek combiticket te koop waarmee je een bezoek kan brengen aan een tentoonstelling in het Tongerlohuys en het Commandomuseum.

De dag begint met een rondleiding in het Commandomuseum wat gevestigd is op het terrein van de Engelbrecht van Nassaukazerne. In het museum is een collectie te zien, waarin de geschiedenis van het Korps Commandotroepen en zijn stamonderdelen wordt tentoongesteld. Vanaf 13.30 uur kan er in het Tongerlohuys een tentoonstelling worden bezocht.

Beperkt te gebruiken

Het combiticket is maar op een beperkt aantal dagen te gebruiken en is te koop bij de VVV in Roosendaal. Belangstellenden moeten zich minimaal twee weken voorafgaand aan het bezoek inschrijven. Dit heeft te maken met identificatieplicht bij het Commandomuseum, wat immers op militair terrein ligt. Op www.vvvroosendaal.nl vindt je meer informatie over het combiticket en zijn ook de data te vinden wanneer je het ticket kan gebruiken.