22-jarige Roosendaler aangehouden met zak henneptoppen in auto

ROOSENDAAL - Een 22-jarige Roosendaler is vrijdagavond aangehouden in de Wilhelminastraat in Roosendaal op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Tijdens een controle werd een zak met henneptoppen gevonden in zijn auto.

Agenten wilden vrijdagavond rond 23.00 uur een auto controleren op de Boulevard in Roosendaal. Toen de agenten naar de auto toeliepen, was de bestuurder al uitgestapt. Omdat er gevraagd werd om een legitimatiebewijs, moest hij de auto openen. Uit de auto kwam een henneplucht. Bovendien zag een van de agenten een zak met henneptoppen in de auto liggen. De agenten wilden de man aanhouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Gescheurd t-shirt

Vervolgens rende de man er vandoor. Omdat hij zich losrukte terwijl een van de agenten hem bij zijn shirt vast had, was het niet zo lastig om hem te vinden. De controlerende agenten waarschuwden hun collega’s dat zij moesten uitkijken naar een man met een gescheurd t-shirt.

Hennep

De 22-jarige man uit Roosendaal kon even later in de Wilhelminastraat in Roosendaal worden aangehouden. Er werd een handelshoeveelheid hennep bij hem in beslag genomen. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij verder wordt gehoord.