Bergen op Zoom op weg naar opgefriste Krabbenfoor

BERGEN OP ZOOM - Bergen op Zoom maakt zich klaar voor de vernieuwde versie van de Krabbenfoor. De opgefriste jaarmarkt is van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli.

De Krabbenfoor wordt voor de 55e keer gehouden en kent dit jaar allerlei nieuwigheden. Natuurlijk zijn er de vertrouwde marktkramen, de kermisattracties, de Pasar Malam en overal muziek. Maar er zijn ook Foodtrucks en er is een Franse markt met kunst, brocante en Franse producten. Voor de jeugd zijn er de zeecontainers van AREA 46, waar jongeren van 15 tot 30 kunnen shoppen, relaxen, eten, drinken en genieten van DJ’s. Er is een mini markt waar startende ondernemers en kleine bedrijven laten zien wat ze in huis hebben en een Sport en Healthy Zone voor de liefhebbers van een gezonde levensstijl.

Thema's op kleur

De opzet van de Krabbenfoor is dit jaar ook anders. De jaarmarkt is deze keer opgedeeld in thema’s. Elk gebied heeft een eigen thema en een eigen kleur, zodat je aan de banners boven de straten kunt zien waar je moet zijn. De thema’s zijn: Braderie, Franse Markt, Sport en Healthy zone, Kinderplein, Weekmarkt, Festival van het Goede Leven en Pasar Malam. Waar in de binnenstad elk thema te vinden is, kun je zien op de website van de Krabbenfoor.

Openingstijden

De Krabbenfoor is van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli, elke dag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Alleen de Pasar Malam en de kermis zijn langer open. De muziek loopt elke dag door tot 01.00 uur ’s nachts, behalve op zondag, want dan stoppen de muzikanten al om 19.00 uur.