Theater De Kring op zoek naar nieuwe Theaterkijkers

Foto: © De Kring Roosendaal

ROOSENDAAL - Theater De Kring is voor het nieuwe seizoen op zoek naar Theaterkijkers. Dit zijn jongeren tussen de 14 en 25 jaar uit Roosendaal of directe omgeving, die minimaal één keer per maand een voorstelling bezoeken. Na afloop geven zij hun mening over de voorstelling.

Het concept Theaterkijkers draait inmiddels al een aantal jaren. Het is ooit bedacht door schouwburg De Lawei uit Drachten. Roosendaal en Zaandam hebben het concept overgenomen. In Roosendaal gaat Theaterkijkers nu het derde seizoen in. De Kring wil zo de jongeren als doelgroep nog beter bereiken. Bovendien hoort het theater graag hun mening, suggesties en voorkeuren.

Voorwaarden

Het is natuurlijk geweldig om elke maand gratis en voor niets een voorstelling te bezoeken. Maar er zitten wel een paar voorwaarden aan. Zo geef je na afloop van de voorstelling je mening door. Dat doe je niet alleen aan De Kring, maar ook via social media. Daarnaast heb je tijdens het theaterseizoen een aantal keren werkoverleg met de andere Theaterkijkers om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen en feedback te geven.

Nieuwe seizoen

Voor het seizoen 2019/2020 is De Kring op zoek naar nieuwe Theaterkijkers. Als je interesse hebt in deze functie, dan kun je vóór 1 september je motivatie, cv en foto sturen naar kitty@dekringroosendaal.nl.