Pop-up store voor veiligheid geopend in Roosendaal

ROOSENDAAL - Burgemeester Jacques Niederer heeft maandagmiddag de pop-up store veiligheid aan de Nieuwe Markt in Roosendaal geopend. Tot en met 21 september kun je op een interactieve manier alles te weten komen over veilig leven in en om je woning, buurt en wijk. 

De bezoekers beleven in de tijdelijke ‘winkel’ met behulp van decorstukken, foto’s en virtual reality-brillen de impact die een brand heeft op een (gezins-)leven. De vrijwilligers van Buurtpreventie Roosendaal vertellen over hun werk in straten, wijken en dorpen wanneer er verdachte situaties zich voordoen. In de ondermijningscontainer van bureau Drugszaken is er een virtual reality beleving met driedimensionale beelden van een drugslab.

Openingstijden

Meer weten over brandveiligheid, inbraakpreventie en criminaliteit? De pop-up store aan de Nieuwe Markt 40 in Roosendaal is van maandag 9 tot en met zaterdag 21 september iedere dag geopend van 11:00 tot en met 16:00 uur. Op vrijdag is de pop-up store ook geopend tijdens koopavond. Kijk voor het programma van de pop-up store op de website van gemeente Roosendaal.