Groot evenement voor 75 jaar bevrijding op vliegbasis Woensdrecht

WOENSDRECHT - De gemeente Woensdrecht en vliegbasis Woensdrecht organiseren op zaterdag 5 oktober een groot evenement op de vliegbasis voor alle inwoners van de gemeente. Het evenement wordt gehouden ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding.

Tijdens het evenement is er onder andere een tentoonstelling te zien over de basis en zijn er re-enactors en oude voertuigen te bewonderen. Daarnaast komen er ook oude vliegtuigen naar Woensdrecht. Deze kun je niet alleen op de grond van dichtbij zien, ze zullen ook overvliegen. Onder meer een Spitfire, Harvard en een Beaver doen de vliegbasis aan.

Vliegprogramma

Naast de historische vliegtuigen zijn er ook PC-7’s te bewonderen en zal er een straaljager overvliegen. Er is een vliegprogramma om 10.00 en 13.00 uur. Naast de vliegshow zijn er ook demonstraties en er is een programma met veteranen. Ook aan de kinderen is gedacht. Op het terrein staan springkussens en verschillende spelletjes.

Het evenement op de vliegbasis is gratis te bezoeken. Je moet wel een ticket reserveren via deze link. In totaal zijn er 6000 kaartjes beschikbaar.