Aanmelden kandidaten voor Sportgala Bergen op Zoom vanaf nu mogelijk

De winnaars van het sportgala 2018 © Archief ZuidWest TV

BERGEN OP ZOOM - Dit jaar vindt het sportgala van de gemeente Bergen op Zoom plaats op vrijdag 13 december. In Theater De Maagd worden dan de sportman, -vrouw, -ploeg, -senior, -vrijwilliger, sporters met een beperking en sportevenement van 2019 gekozen. Ook zal de Christ van Wijk aanmoedigingsprijs uitgereikt worden.

Het sportgala wordt een editie met een avond vol sport, muziek en cultuur. Met deze verkiezingen wil de Gemeente Bergen op Zoom sporten en bewegen stimuleren en sporters met een bijzondere prestatie eren. 

Commissie Sportverkiezingen 

De verkiezingen zijn in 1976 voor het eerst georganiseerd. De commissie Sportverkiezingen kiest jaarlijks de beste prestaties in verschillende categorieën. Daarnaast moedigen zij sporters aan met de Christ van Wijk Aanmoedigingsprijs. De commissie bestaat uit acht personen en zijn voorgesteld door de Gemeente Bergen op Zoom om de sporttitels te bepalen en de uitreiking te organiseren. De commissie werkt met subsidie van de gemeente en bijdragen van sponsoren. 

Aanmelden Sportverkiezing 

Heb jij of ken jij iemand die een top prestatie heeft geleverd in de periode van 1 november 2018 tot 1 november 2019? Aanmelden kan tot 1 november via de website van sportverkiezingen Bergen op Zoom.