Verbinden en ontmoeten tijdens 13e Roosendaals Treffen

© Christian Traets Fotografie

ROOSENDAAL - Meer dan 140 organisaties, instellingen en verenigingen presenteren zich op zondag 29 september tijdens het Roosendaals Treffen. Het is de 13e keer dat het Treffen wordt gehouden in de Roosendaalse binnenstad.

Het Roosendaals Treffen is het grootste evenement van de gemeente waarbij verenigingen en non-profitorganisaties elkaar treffen in de binnenstad onder het motto verbinden en ontmoeten. Op het Treffen presenteren zich verschillende verenigingen en organisaties uit de gemeente Roosendaal. Van cultuur en sport tot gezondheid en politiek en van natuur en onderwijs tot veiligheid. Bedrijven kom je op het Roosendaals Treffen niet tegen. Deelnemende organisaties mogen namelijk geen winstoogmerk hebben.

Parcours

De kraampjes staan op de parkeerplaats naast het Emile van Loonpark, in het Emile van Loonpark, Vughtstraat, Stadserf, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en de Markt. Daarnaast zijn op het parcours een zestal podia te vinden waar optredens en demonstraties worden gegeven. Het Treffen is van 12.00 tot 17.00 uur.

Het Roosendaals Treffen zou eigenlijk vorig jaar plaatsvinden als onderdeel van de feestweek in het kader van 750 jaar Roosendaal, maar kon niet doorgaan vanwege het slechte weer.